icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Agentia de Turism Dante Travel

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Agentia de Turism Dante Travel 44.440360, 26.101788

FORMULAR DE CONTACT

NOTĂ DE INFORMARE

SC DANTE TRAVEL SRL, prin imputernicitul Teodor Moldoveanu,   prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace manuale, destinate incheierii contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice si emiterii facturilor fiscale. Dupa incheierea actiunii turistice, datele Dvs. se sterg, cu exceptia adresei de e-mail si al numarului de telefon, care se vor folosi, cu acceptul Dvs., pentru viitoarele actiuni de promovare, marketing  si publicitate, numai de catre DANTE TRAVEL.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru semnarea contractului de servicii turistice, eliberarea facturilor fiscale, efectuarea rezervarilor, emiterea politelor de asigurari medicale de calatorie.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea incheierii contractului de servicii turistice.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor persoane fizice sau juridice.

SC DANTE TRAVEL SRL este inscrisa in Registrul General de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 30472.