Copyright

Tot continutul publicat in acest website este realizat din ratiuni de promovare. Toate materialele, marcile comerciale, fotografiile, siglele si emblemele continute in acest website sunt protejate de copyright, drepturi de proprietate intelectuala si tratate internationale.

Marcile comerciale, fotografiile si siglele folosite in acest website sunt proprietatea detinatorilor. Nu aveti dreptul de folosire a acestora si nimic din cele continute in acest website nu va garanteaza dreptul de folosite a amrcilor comerciale fara autorizarea scrisa prealabila a detinatorului respective.

Modificarea, publicarea, folosirea sau transmiterea acestor materiale, partial sau total, este interzisa fara aprobarea prealabila a detinatorului acestui website.

Fotografiile publicate sunt proprietatea furnizorilor: oficii locale, regionale si nationale  de promovare turistica, hoteluri si pensiuni, DMC, fotografi, companii de transport aerian, auto, naval  si feroviar, alti furnizori de servicii turistice. Ele au fost puse la dispozitia noastra in scopuri de promovare turistica. Este interzisa cu desavarsire descarcarea, copierea si folosirea acestora.

Fotografiile din slider sunt proprietatea: OŐ Tourismus; Teodor Moldoveanu; Rätische Bahn AG Chur; Hotel Eze; ITI Hotels; Switzerland Tourism By Line: swiss-image.ch/Christian Perret.