Dante sigla transparent

Un mesaj de la Teodor Moldoveanu

Societatea DANTE TRAVEL – fondata in 1997 – este un boutique tour-operator specializat in oferirea de pachete de servicii turistice individualizate, in cele mai frumoase statiuni, sate alpine si orase situate in perimetrul Muntilor Alpi din Austria, Bavaria, Elvetia, Franta, Italia, Slovenia  precum si in bazinul European al Marii Mediterane si Oceanului Atlantic. Trasatura principala a voiajelor organizate de noi este calatoria cu trenul.

Un periplu DANTE TRAVEL nu este un voiaj ca toate celelalte. El nu cunoaste nici neplacerile turismului in masa, nici viata nocturna agitata a marilor centre la moda. Dimpotriva, el va permite sa descoperiti regiuni magnifice si natura neintinata din Alpi, frumusetea salbatica a micilor plaje si golfuri din Mediterana si in acelasi timp sa regasiti placerea calatoriei cu trenul si autenticitatea naturala.

O combinatie unica de trenuri alpine va va purta printre virfuri semete si ghetari vesnici, asezari rustice ce poarta amprenta simplicitatii si convivialitatii, lacuri glaciare, palmieri, livezi de maslini, pana la apele cristaline ale Marii Mediterane.

De pe virfurile Eiger si Matterhorn pana la Portoroz sau Dubrovnik pe coasta Adriaticii, din satele tiroleze si pina la lacurile Garda, Maggiore si Leman, de la München pana in Corsica,  Sardinia si Sicilia, de la Viena si Salzburg si pina in Golful Biscaya si Madeira, vacantele noastre va vor oferi experiente de viata profunde de care va veti aminti cu bucurie peste ani si ani.

Activitati conexe va asteapta: golf, spa & wellness, vacante active, sporturi de iarna, raliuri cu masini de epoca, croaziere cu veliere sau barje de lux, circuite gourmet & vinuri, toate proiectate pentru starea de bine si fericire.

Tot la noi gasiti o larga colectie de hoteluri de lux, hoteluri amenajate in foste castele, vile, mici palate, vechi ferme agricole, faruri sau mananstiri, case traditionale si vile deosebite.

In conditiile in care  lumea de azi devine tot mai mica si calatorii devin tot mai rafinati si atenti cu petrecerea timpului liber, noi raspundem cu un portofoliu aflat in continua diversificare. Fie ca va aflati in cautarea unei vile in Europa sau a unor aventuri montane in zone izolate de pe Terra, Dante Travel este pregatita sa va ofere servicii pe masura.

Toate traseele propuse, hotelurile si rezidentele de vacanta selectate au fost studiate in detaliu. Nimic nu afost lasat la voia intimplarii, toate serviciile fiind supuse unui sever control de calitate.

Daca doriti sa petreceti cele mai frumoase zile ale anului intr-un cadru natural linistit, in armonie cu natura si inconjurati de oameni adevarati, atunci DANTE TRAVEL este exact ceea ce va trebuie!

Noi va dorim succes in alegerea vacantei potrivite si suntem fericiti sa va putem rezerva un loc la ’’Spectacolul Alpilor si Mediteranei.’’

Teodor Moldoveanu/Director General