• Your holiday. Switzerland. A train composition of the Schynige-Platte cogwheel railway ascending the Schynige Platte (2100 m) in the Bernese Oberland. The Jungfrau can be seen in the background.

Endlich Ferien. Ihre Schweiz. Eine Komposition der Schynige-Platte-Bahn beim Anstieg auf die Schynige Platte (2100m), Berner Oberland. Im Hintergrund die Jungfrau.

Enfin les vacances. A vous la Suisse. Composition de la ligne de la Schynige-Platte a la montee en direction de ce plateau (2100 m), Oberland bernois. Au fond, la Jungfrau.

Copyright by Switzerland Tourism       By-line: ST/swiss-image.ch

Aventuri feroviare alpine

 • Destinatia:
 • Durata: 6 nopti
 • Pret: EURO1,019

Aventuri feroviare alpine: o explorare individuala a superbelor varfuri Titlis, Jungfrau si Matterhorn, cu trenul si telecabina. Cei mai frumosi munti, privelisti unice ale varfurilor si ghetarilor din Alpii elvetieni!

aventuri1, Aventuri feroviare alpineaventuri2, Aventuri feroviare alpineaventuri3, Aventuri feroviare alpineaventuri4, Aventuri feroviare alpine

Aventuri feroviare alpine: o explorare individuala a superbilor varfuri Titlis, Jungfrau si Matterhorn, cu trenul si telecabina. Cei mai frumosi munti, privelisti unice ale varfurilor si ghetarilor! 

Durata circuitului  –  6 nopti

Perioada de operare:  1 aprilie – 5 noiembrie 2017, 18 noiembrie – 24 decembrie 2017 si 8 ianuarie – 28 martie 2018

ZIUA 1:

Sosire individuala la Zurich. Transfer cu trenul la Lucerna. Cazare in Lucerna.

ZIUA 2:

Dupa micul dejun, va imbarcati in tren pentru calatoria pana la Engelberg. Cu doua gondole urcati intai la Trübsee si apoi la Stand. De aici va imbarcati in celebra telecabina rotitoare Rotair si veti explora ghetarul Titlis. Odata ajunsi in ghetar va puteti bucura de plimbari, va puteti da prin tuburile de gheata sau puteti explora ghetarul cu telescaunul Ice Flyer. Mai mult va puteti plimba pe creasta traversand podul suspendat Titlis Cliff Walk la 3041 metri altitudine! Cazare in Lucerna.

ZIUA 3:

Continuarea calatoriei cu Golden Pass peste Pasul Brünig pana la Interlaken, celebra statiune situata la poalele celebrului trio de varfuri Eiger-Mönch-Jungfrau. In drum vom trece pe langa Brienz, celebrul sat sculptat in lemn situat pe malul lacului Brienzersee.Cazare in Interlaken.

ZIUA 4:

Azi excursia se va concentra asupra regiunii frumoasei regiuni Berner Oberland. De la Interlaken, trenul ne va  purta catre Lauterbrunnen (schimbare de tren), Wengen (celebra statiune de schi) si Kleine Scheidegg la piciorul faimosului perete nordic al virfului Eiger. Apoi un tren al companiei Jungfrau Railways ne va purta in sus pe muntele Eiger via Ghetarul Eiger pina la Jungfraujoch-Top of Europe la 3454m-gara situata cea mai mare altitudine din Europa! De aici aveti o minunata priveliste asupra unor virfuri din Alpi (Jungfrau, Mönch, Schreckhorn) si asupra celui mai lung ghetar din Alpi-Aletsch (Sea of Ice). Coborire si innoptare in Interlaken.

ZIUA 5:

Aceasta zi este dedicata excursiei cu trenul special Lötschberger catre Brig. Peisaje pastorale. Trenul urmeaza vechea linie scenica care trece peste viaductul Kander, strabate tunelul melcat Felsenburg si cobooara pe coasta muntelui catre Brig, oferind o vedere panoramica asupra Vaii Ronului. Trenul dispune de vagoane panoramice si aer conditionat. Calatoria continua de la Brig catre Zermatt, la piciorul celebrului Munte Matterhorn si ghetarului cu acelasi nume. Cazare in Zermatt.

ZIUA 6:

Azi excursia cu trenul cu cremaliera Gornergrat Bahn (3082 metri altitudine). De aici aveti o superba panorama asupra a 24 de varfuri de peste 4 000 metri inclusiv Matterhorn si 4 ghetari. Innoptare in Zermatt. Experienta este unica. Coborire si innoptare in Zermatt.

ZIUA 7:

Transfer cu trenul la Zürich. Intoarcere in Romania sau, la cerere, continuarea calatoriei in Elvetia.

Conditii de rezervare: 

Numar minim de participanti: 2. 

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 35 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in CHF sau lei la cursul BNR+2%. Daca se opteaza pentru plata in Euro, actualizarea tarifelor se face la cursul Euro/CHF valabil in ziua platii. La data aparitiei acestui program 1 Euro=1.05 CHF.

     Conditii de stornare:

 • Pana la 31 zile: gratuit;
 • 30-15 zile: 60 CHF;
 • 14-02 zile: 30% din pretul final confirmat;
 • 1-0 zile: 100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Dupa rezervare, daca se solicita schimbarea datei de plecare, a hotelului sau ale numelor persoanelor participante, se factureaza in plus o suma de 60 Euro.

Termen limita de inscriere: 35 zile inainte de plecare.

 

Pret forfetar pe persoana in CHF

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

Tipul programului: CIRCUIT  CU TRENURI ALPINE SI TELECABINE
A=01-17.04.2017 si 08.01-28.03.2018 B=17.04-01.10.2017 C=01.10-05.11.2017 si 18.11-24.12.2017
Prestatii A B C
Cazare in camera dubla*** 1220 1210 1130
Cazare in camera dubla**** 1450 1450 1340
Suplimente/Reduceri
Tarife pentru copii: la cerere
Supliment tren clasa I: 115 CHF/persoana.
Predare documente de calatorie la aeroport/gara in Elvetia sau la agentie: 25 CHF.
Sosire/Plecare
Zilnic.

Preturile includ:

 • Swiss Card (6 transferuri) cu trenul clasa 2 conform itinerariului, inclusiv calatoriile la Titlis, Gornergrat si Jungfraujoch;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Lucerna;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Brienz;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Zermatt;
 • Toate excursiile mentionate in program;
 • Toate taxele incluse;
 • Toate biletele pentru excursii optionale cu trenul, autocarul, vaporul sau telecabina, pe teritoriul Elvetiei, pot fii procurate cu reduceri de 25-50%.

Preturile nu includ:

 • Biletul de avion Bucuresti-Zürich si retur. Pret informativ: de la 212 Euro cu taxe incluse.

Reducere promotionala:  10% pentru rezervare si plata integrala pana la 30.04.2017!

Hotelurile selectionate:

 • Lucerna: Waldstätterhof***, De la Paix***, Drei Könige***, Des Alpes***, Magic***(micul dejun la Hotel Alpina circa 80 metri),  Le Stelle***, IBIS Styles***, Art Deco Hotel Montana****, Radisson Blu****, Flora****, Cascada****.
 • Interlaken: Merkur***, City Hotel Oberland***, Weisses Kreuz***, Carlton Europe***, Beau Site***, Bernerhof***, Goldey***, Du Lac****, Interlaken****, Royal St. Georges****, Metropole****, Du Nord****.
 • Zermatt: Sarazena***, Bristol***, Excelsior***, Butterfly***, Allalin****, Alpen Resort****, Simi****, La Ginabelle****, Pollux****, Walliserhof****, Schlosshotel Zermatt****, Parkhotel Beau Site****.

Extensie de program:

La cerere, acest program poate fi extins suplimentar in Elvetia. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.