• ClubMedMauritiusF

Club Med La Pointe aux Canonniers****Mauritius

  • Destinatia:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: EURO1,890

Club Med La Pointe aux Canonniers: un paradis pentru intreaga familie, este situat in partea de nord-vest a insiulei, marginit de o lunga plaja din nisip alb. Bungalourile dispun de un grad de confort elegant si decor contemporan. Facilitati: restaurant, bar, Club Med SPA, Mini Club Med, Juniors Club Med, piscina, plaja privata, activitati sportive diverse pentru toate varstele.

Club Med La Pointe aux CanonniersClub Med La Pointe aux CanonniersClub Med La Pointe aux CanonniersClub Med La Pointe aux Canonniers

Club Med La Pointe aux Canonniers: un paradis penntru intreaga familie, este situat in partea de nord-vest a insiulei, marginit de o lunga plaja din nisip alb. Bungalourile dispun de un grad de confort elegant si decor contemporan. Facilitati: restaurant, bar, Club Med SPA, Mini Club Med, Juniors Club Med, piscina, plaja privata, activitati sportive diverse pentru toate varstele.

Camerele:  Club, decorate in lemn si coral, cele mai multe cu vedere la ocean, dispun de dus/baie, WC, aer conditionat, TV, telefon, seif,  uscator de par, mini frigider, terasa cu mobilier.

Mesele: ultra all inclusive.

Transport & transferuri: incluse. 

Conditii de rezervare:

     Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 45 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 70%. Plata in lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

  • Pana la 45 zile: 60 Euro;
  • 45-30 zile: 50% din pretul final confirmat;
  • 29-15 zile: 80% din pretul final confirmat;
  • 15-0 zile: 100% din pretul final confirmat;

Date fiind conditiile de anulare impuse, recomandam puternic intocmirea asigurarilor storno.

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Calatoria:

  • Pentru calatoria in spatiul extracomunitar este necesar pasaportul care trebuie sa fie valabil inca minim 6 luni de la data inceperii acesteia.
  • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
  • In cazurile de forta majora (greve, conditii meteo nefavorabile, intarzieri in traficul aerian, schimbari de program de zbor, etc.) agentia nu poate fi facuta raspunzatoare, dar se obliga sa caute solutii in vederea depasirii situatiilor aparute.

 

Pret forfetar pe apartament in EURO

Aranjament de baza pe sejur conform programului si prestatiilor incluse

A=21-30.06.2016
Tipul programului: SEJUR ULTRA ALL INCLUSIVE
Prestatii PERIOADA
 A
Loc in Club Room  1890
Suplimente/Reduceri
Reduceri/tarife copii: la cerere.
Sosire/Plecare
Conform perioadei afisate.

 

Prestatii incluse in pret: cazare  in Club Room si ultra all inclusive 7 nopti, zboruri Bucuresti-Paris-Plaisance si retur cu compania Air France, taxe incluse, transferuri aeroport-hotel si retur. Ultra all inclusive: toate mesele, gustari intre mese, vin, bere si bauturi racoritoare la discretie, bauturi nationale si internationale la barul deschis, diverse sporturi (caiac, polo, volei pe plaja, fotbal, petanque, tenis de masa, tenis de camp, badminton), lectii de grup (windsurfing, snorkelling, sailing, Club Med fitness), bar de noapte in aer liber cu muzica live, animatie. Cu taxe suplimentare: Club Med SPA, scufundari, golf, ski nautic.

Orar de zbor:

21.06.2016  17.55-20.00 Bucuresti-Paris

21.06.2016  23.35-12.35 Paris-Plaisance sosire in 22.06.2016

29.06.2016  20.10-05.40 Plaisance-Paris sosire in 30.06.2016

30.06.2016  13.15-17.05 Paris-Bucuresti

Zboruri operate de Air France

Vezi cum arata!