• nympheaF

Croaziera pe Valea Loarei cu barja de lux Nymphea

 • Destinatia:
 • Durata: 6 nopti
 • Pret: EURO3,790

nymphea1, Croaziera pe Valea Loarei cu barja de lux Nympheanymphea2, Croaziera pe Valea Loarei cu barja de lux Nympheanymphea3, Croaziera pe Valea Loarei cu barja de lux Nympheanymphea4, Croaziera pe Valea Loarei cu barja de lux Nymphea

Croaziera pe Valea Loarei cu barja de lux Nymphea: O experienta fantastica si un mod exclusivist de descoperire a sufletului european. O croaziera blanda pe o baja-hotel este modul perfect de explorare a minunatelor peisaje rurale si a comorilor istorice, intalnind in acelasi timp oameni diversi si prietenosi. Departe de zgomotul si ritmul trepidant al oraselor, calatoriile cu hotelurile-barje va ofera voiaje luxoase fara constrangerile date de impachetatul si despachetatul  zilnic al bagajelor. In plus aveti la dispozitie un cocktail fascinant de excursii zilnice. 

Traseul:  Moulin de Nitray- Larcay- Vallet-Chissay-en-Tourenne- Montrichard- Moulin de Nitray

Durata croazierei  –  7 zile/6 nopti

Perioada de operare: 25.06-01.10.2017; plecari in fiecare duminica.

ZIUA 1: Moulin de Nitray

Intalnire la Tours si transfer  la barja care este ancorata la Moulin de Nitray. Echipajul va intampina cu sampanie si gustari. Urmeaza instalarea in cabine si cina cu specialitati locale.

ZIUA 2: Moulin de Nitray – Larcay

Trezirea este insotita de arome proaspete de cafea si produse frantuzesti de

patiserie. Bucurati-va pe indelete de micul dejun; croaziera pana la Larcay unde ancoram langa salciile plangatoare. Dupa dejunul servit pe barja continuam cu vizitarea castelului Villandry, cel mai mare castel renascentist construit pe malurile Loarei. Castelul este renumit pentru gradinile sale. Cina se serveste pe barja.

ZIUA 3: Larcay – Vallet

In cursul diminetii navigam catre catunul Vallet, o mana de case construite in stil arhitectonic Tourangeau in jurul morii. In cursul croazierei putem admira 6 castele particulare. Dupa masa de pranz, se viziteaza  Royal Château d’Amboise, resedinta a regilor Frantei pentru 200 ani. Se viziteaza apoi Château de la Clos Lucé, resedinta lui Leonardo da Vici pentru ultimii trei ani ai vietii sale. Cina la bord.

ZIUA 4: Vallet – Chissay-en-Tourenne

In cursul diminetii ne apropiem de Domeniul viticol Fontenay; se viziteaza domeniul, unde degustam celebrele vinuri de Touraine ca aperitiv pentru dejun. Dupa masa de pranz, servita pe barja, croaziera continua catre Chisseaux cu trecere pe sub celebrele arcade ale podului Castelului Chenonceau, cunoscut drept Castelul Doamnelor. Cea mai cunoscuta dintre ele a fost Diane de Poitiers, sotia Regelui Henric II, care a daugat podul peste raul Cher si gradina impresionanta. Se viziteaza Château Chenonceau. Croaziera continua pana la Chissay-en-Tourenne. Cina la un restaurant local cu bucatarie regionala.

ZIUA 5: Chissay-en-Tourenne – Montrichard

Croaziera usoara pe canalul usor intortocheat pana la satul trogloditilor, Bourré; ancoram langa cea mai ciudata locuinta troglodita, La Magnaneraie. Familia Coquillat a crescut in acest asezamant troglodit care a servit pe rand drept crama, cariera pentru tuf vulcanic si crescatorie de viermi de matase. Dupa masa de pranz navigam catre Valencay, unde vom vizita frumosul castel Château Valncay. Cina la bord.

ZIUA 6: Montrichard – Moulin de Nitray

Dupa micul dejun facem o plimbare prin frumosul sat medieval Montrichard, unde vizitam piata stradala, cea mai mare din Tourenne. Continuam cu explorarea castelului medieval, care da spre piata centrala. Inainte de masa de pranz vizitam Domeniul viticol al familiei Meriau, unde degustam vinuri din regiunea Tourenne. Pranzul  este urmat de o noua trecere pe sub arcadele podului Chenonceau. Ne oprim in catunul Nitray unde vizitam castelul si splendida gradina de trandafiri. Tot aici va puteti bucura de o sesiune de degustari de vinuri, drept aperitiv pentru cina de adio a capitanului. Cina de adio se serveste la bord.

ZIUA 7: Moulin de Nitray

Dupa micul dejun, debarcare si transfer la Tours.

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 95 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

 • Mai mult de 121 zile: 250 Euro;
 • 120-91 zile: 50% din pretul final confirmat;
 • 90-0 zile :    100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Termen limita de inscriere: 120 zile inainte de plecare.

 

 

Pret forfetar pe persoana in EURO

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

A=25.06-01.10.2017
Tipul programului: CROAZIERA PE RAURI INTERIOARE
Prestatii PERIOADA
A
Loc in cabina dubla 3790
Suplimente/Reduceri
Bilete de avion: la cerere.
Reduceri copii 12-17 ani: 250 Euro.
Supliment single: la cerere.
Sosire/Plecare
Conform perioadelor afisate duminica-sambata.

 

Preturile includ:

 • Transferuri Paris-locul de imbarcare si retur;
 • Cazare in cabine standard sau junior suite, aer conditionat, dus/WC;
 • Toate mesele gourmet la bord sau pe tarm, bauturi inlcuse;
 • Degustarile de vinuri;
 • Selectia vinurilor de la bord: Domeniul Baudry Dutour, Rosé de Chinon Cuvée Marie-Justine; Domeniul Château de Chaintres, Saumur Champigny; Domeniul de la Renaudie, Touraine Blanc; Domeniul Château de Fontenay, La Reserve de Jean; Domeniul Lycée Viticole d’Amboise, Cabernet Franc; Domeniul Château de la Grille, Chinon; Domeniul de la Grange, Les Buissonnets; Château de Nitray, Cabernet Franc.
 • Cocktail de bun venit cu sampanie si gustari fine;
 • Bar deschis toata ziua;
 • Transferuri locale;
 • Curatenie zilnica in cabina (patul nu se face!) si se schimba prosoapele la mijlocul saptamanii;
 • Excursiile din program, folosirea bicicletelor de la bord, folosirea piscinei de la bord;
 • Taxele incluse;
 • Programul poate fi modificat de catre capitan in functie de starea vremii.

Observatii:

 • la cerere va oferim bilete de avion, hoteluri in Paris si transferuri la/de la aeroport. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.
 • Copiii sub 12 ani nu sunt admisi la bord.
 • Modificarile rezervarii sunt admise numai pana la 121 zile inainte de inceperea croazierei; in acest caz se aplica o taxa de 250 Euro.

Transport (informativ):

 • Bilet de avion Bucuresti – Paris: la cerere.
 • Bilete TGV Paris – Tours si retur: la cerere.
 • Transfer Tours – barja: inclus. Se efectueaza de la punctul de intalnire din Tours la ora 13.45. Transferul invers incepe la ora 11.00.