• TraversareAlpiF

Drumetie montana: Traversarea Alpilor, de la Innsbruck la Merano

Un superb circuit individual de drumetie montana in Alpi, pe un traseu care strabate Stubaital, Oetztal si Val Senales in Tirolul de Sud; o experienta unica si cei mai frumosi munti va asteapta acolo. Zilnic 6-8 ore de drumetie montana cu ghid. Traseele au grad de dificultate mediu si se adreseaza tuturor iubitorilor de munte in conditie fizica buna.

Traversare Alpi3, Drumetie montana: Traversarea Alpilor, de la Innsbruck la MeranoTraversare alpi4, Drumetie montana: Traversarea Alpilor, de la Innsbruck la MeranoTraversareAlpi1, Drumetie montana: Traversarea Alpilor, de la Innsbruck la MeranoTraversareAlpi2, Drumetie montana: Traversarea Alpilor, de la Innsbruck la Merano

Drumetie montana: Traversarea Alpilor, de la Innsbruck la Merano este un n superb circuit individual de drumetie montana in Alpi, pe un traseu care strabate Stubaital, Oetztal si Val Senales in Tirolul de Sud; o experienta unica si cei mai frumosi munti va asteapta acolo. Zilnic 6-8 ore de drumetie montana cu ghid. Traseele au grad de dificultate mediu si se adreseaza tuturor iubitorilor de munte in conditie fizica buna.

Durata circuitului  –  8 zile / 7 nopti

Perioada de operare: 4 iulie – 27 august 2016.

Date de plecare: in fiecare duminica.

ZIUA 1:

Sosire individuala in Stubaital/Austria. Cazare si cina in hotel de 4****.

ZIUA 2: Sulzenau

Mic dejun. Se merge la Gasthof Ranalt, acolo unde va intalniti cu ghidul montan si unde incepe prima etapa din circuit: urcare la Sulzenau. Durata: 2 ore. Lungime: 7 km. Grad de dificultate: mediu. Altitudinea maxima atinsa: 2191 metri.

ZIUA 3: Alpii Stubai

Mic dejun. A doua etapa din circuit: urcam varful Pfaffenjoch la 3210 metri, trecem de muntele Wilder Pfaff si ne oprim la cabana Hildesheimer. Durata: 6-8 ore. Grad de dificultate: mediu. Altitudinea maxima atinsa: 3210 metri.

ZIUA 4: Windachtal

Mic dejun. A treia etapa din circuit: drumetie pe drumul lui Ludwig Aschenbrenner in romantica vale Windach. Dupa o pauza la Hanul Figls continuam drumul catre locul de innoptare in Sölden. Cazare intr-o casa de oaspeti. Durata: 6 ore. Grad de dificultate: mediu. Altitudinea maxima atinsa: 2899 metri.

ZIUA 5: Alpii Őtztal

Mic dejun. A patra etapa din circuit: se merge cu autobuzul pana la Tiefenbachferner la 2790 metri altitudine; de aici se continua drumetia catre cabana Breslauer. Tot drumul aveti panorama vaii Őtztal si a muntilor din jur. Durata: 4/5 ore. Grad de dificultate: mediu. Altitudinea maxima atinsa: 2840 metri.

ZIUA 6: Alpii Őtztal

Mic dejun. A cincea etapa din circuit: continua explorarea Alpilor Őtztal dupa care se coboara catre Vent. Durata: 6-8 ore. Grad de dificultate: mediu. Altitudinea maxima atinsa: 2900 metri. Innoptare in cabana Martin Busch.

ZIUA 7: Alpii Similaun

Mic dejun. A sasea etapa din circuit: se urca pe varful Kreutzspitz la 3450 metri altitudine; apoi se coboara catre cabana Similaun, situata la granita dintre Austria si Italia, langa locul unde a fost descoperit Őtzi (Hauslagjoch). Durata: 6-8 ore. Grad de dificultate: mediu. Altitudinea maxima atinsa: 3450 metri.

ZIUA 8: Val Senales – Stubaital

Dupa micul dejun, se coboara in Val Senales din Tirolul de Sud si se continua cu transfer inapoi in Stubaital. Plecare a spre Romania sau continuarea vacantei in alta parte.

 

Pret forfetar per camera dubla in EUROAranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse
Tipul programului: DRUMETIE MONTANA
A=04-30.07.2016 B=01-28.08.2016
Prestatii A B
Pachet individual  722  767
Suplimente/Reduceri
Sosire/Plecare
Zilnic.

 

Preturile includ: 

 • Cazare si demipensiune in camera dubla 1 noapte in hoteluri 3*** din Stubaital
 • Cazare si demipensiune in camera dubla 6 nopti in cabane/refugii montane; in Sölden nu se ofera cina
 • Harti detaliate ale circuitului
 • Transfer Val Senales-Stubaital
 • Ghid montan

Preturile nu includ:

 • Cheltuieli personale;
 • Transport Bucuresti-Stubaital si retur: la cerere.

Early booking: Reducere 5% pentru rezervare si plata integrala pana la 30.04.2016

Echipament necesar:

 • Rucsac de maxim 30 litri;
 • Bete;
 • Lanterna;
 • Saruri minerale; apa este din belsug la cabane sau in fantinele de pe drum;
 • Batoane energetice, glucoza, cicolata;

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata pana la 15 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.    

Conditii de stornare:

 • Pana la 31 zile: gratuit;
 • 30-21 zile: 30% din pretul final confirmat;
 • 20-14 zile: 50% din pretul final confirmat;
 • 13-7 zile: 80% din pretul final confirmat;
 • 6-0 zile: 100% din pretul final confirmat;