• thaiF

Explorarea nordului Thailandei

 • Destinatia:
 • Durata: 8 nopti
 • Pret: EURO895

Situata in centrul Asiei de Sud-Est, Thailanda este un regat cu multe temple budiste, insule spectaculoase si viata salbatica exotica. Ea ofera calatorului o istorie fascinanta, o cultura unica, gastronomie si masaje delicioase. Tailandezii sunt in general prietenosi, politicosi si utili, mereu cu zambetul pe buze.

thai1 Explorarea nordului Thailandei, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniathai2 Explorarea nordului Thailandei, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniathai3 Explorarea nordului Thailandei, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniathai4 Explorarea nordului Thailandei, sejur, circuit, excursii, city break europa, romania

Situata in centrul Asiei de Sud-Est, Thailanda este un regat cu multe temple budiste, insule spectaculoase si viata salbatica exotica. Ea ofera calatorului o istorie fascinanta, o cultura unica, gastronomie si masaje delicioase. Tailandezii sunt in general prietenosi, politicosi si utili, mereu cu zambetul pe buze. 

Circuitul este international, limba folosita este engleza. Plecarile sunt garantate. 

Durata circuitului  –  9 zile / 8 nopti

Perioada de operare:  mai-noiembrie 2015.

ZIUA 1: Sosire in Bangkok

Sosire la hotel, restul zilei este la dispozitie pentru a explora uimitorul oras Bangkok. Cazare in Bangkok.

ZIUA 2: Bangkok – Ayutthaya – Lopburi – Phitsanulok

Dimineata vom pleca din Bangkok spre nordul Thailandei. Prima oprire este la Bang Pa In, fosta resedinta de vara a regilor Ayutthaya, construita în secolul al 18-lea. Vom vizita Palatul Regal, Pavilionul thailandez, Palatul Vihat Chamrun, in stil chinezesc, cu tufele din gradina tunse in forme de elefant. Vom continua apoi la Ayutthaya, fosta capitala a Siamului intre 1350-1767 si vom vizita cele mai interesante temple. Mai tarziu vom calatori in Lopburi pentru o vizita la Phra Prang Sam Yod, un templu cu trei turnuri si ornamente impresionante, precum și altarul hindus al Zeitei Kali la Templul Sarn Prakarn. Dupa aceea ne vom bucura de masa de pranz la un restaurant local și apoi vom continua spre Phitsanulok. Cazare in Phitsanulok.

ZIUA 3: Phitsanulok – Sukhothai – Chiang Rai

Dupa micul dejun la hotel, vom pleca spre Sukhothai, prima capitala (secolul al 13-lea) din  Regatul Thai. Vechiul Sukhothai este unul dintre cele mai importante situri istorice din Asia și, prin urmare, patrimoniu UNESCO. Dupa o vizita la templele Wat Sra Sri și Wat Sri Chum, vom continua spre Sri Satchanalai, fostul oras sora al Sukhothai pentru masa de prânz și o vizita la unele dintre templele si ruinele sale cele mai interesante. Drumul mai departe catre nord la Chiang Rai, check-in la hotel. Cazare in Chiang Rai.

ZIUA 4: Chiang Rai

Un mic dejun delicios va fi oferit la hotel. Nordul Thailandei este bine cunoscut pentru triburile exotice care locuiesc pe dealuri si in aceasta dimineata vom vizita cateva dintre satele lor. Parcursul ne duce pe drumurile inguste deluroase,  printr-un peisaj frumos, cu vederi spectaculoase spre satele din Akha și Yao ale triburilor locale. Apoi, vom continua spre Mae Sai, care este orașul cel mai nordic al Thailandei, la granița cu Birmania. Ne oprim pentru masa de pranz și apoi continuam la centrul faimos „Triunghiul de Aur”, punctul de intalnire a frontierelor din Birmania, Laos și Thailanda. Pentru cei care ar dori sa ajunga mai aproape de granița Birmaniei și Laos, o excursie optionala cu barca pe raul Mekong este posibila. Veti avea ocazia de a vizita vechea Casa a opiumului inainte de a continua traseul spre orasul de provincie Chiang Saen, care este situat la frontierele pitorești formate de fluviul Mekong. Dupa acest tur magnific, se revine la hotel. Cazare in Chiang Rai.

ZIUA 5: Chiang Rai – Chiang Mai

Dupa micul dejun la hotel, vom incepe drumul inspre Mae Ka Chan, care este faimos pentru izvoarele sale termale. Apoi vom continua calatoria noastra printre dealuri pitoresti cu portiuni de jungla, la Chiang Mai, „Trandafirul Nordului”. Pranz la un restaurant local va fi oferit la sosirea noastra în Chiang Mai. Ne vom deplasa apoi la Wat Phra Dhat Doi Suthep, vizita la templul de pe munte, intoarcere la hotel. Seara, o cina traditionala”Kantoke”. Preparate thailandeze specifica  regiunii de nord sunt servite, in timp ce dansatorii thailandezi ne vor incanta cu dansurile lor. Cazare peste noapte in Chiang Mai.

ZIUA 6: Chiang Mai

Dupa micul dejun la hotel, vom vizita o ferma de elefanti, optional o plimbare cu elefantul.   O vizita la ferma Orchid & Butterfly  va fi disponibila inainte de masa de pranz. Apoi, vom vizita satele de artizanat de la San Kampaeng. Diferitele lor mestesuguri traditionale sunt fascinante  pentru a le viziona si aveti, de asemenea, posibilitatea de a achizitiona unele piese. Cazare in Chiang Mai.

ZIUA 7: Chiang Mai – Bangkok

Mic dejun la hotel, apoi transfer de la hotel la aeroportul Chiang Mai  pentru zborul spre Bangkok. La sosirea in Bangkok, check-in la hotel și apoi restul zilei timp liber.Cazare in Bangkok.

ZIUA 8: Bangkok

Micul dejun va fi oferit la hotel. Apoi, vom merge  o zi intreaga pe intinerariul City & Temple, pe Klong (canale) si la templul Wat Arun  (program privat-orar 08.30-17.00hrs / fara  pranz inclus). Aceasta este una dintre cele mai populare excursii, aducandu-va aproape de 3 din templele cele mai uimitoare din Bangkok. Incepem cu templul Wat Traimit cu statuia de 5.5 tone aur masiv a lui Buddha si Wat Chetuporn (cunoscut sub numele de Wat Po), unde ramanem uimiti de statuia de 43 de metri lungime a lui Buddha, in pozitie culcat. Wat Po este, de asemenea, considerat ca primul centru de educatie publica si este uneori numit „primul universitate din Thailanda”. Incheiem turul cu o vizita la Wat Benchamaborpit, cunoscut sub numele de Templul de Marmura. Calatoria continua in capitala, cunoscuta si sub numele de „Veneția Estului”. Canalele raului Chao Phraya (Raul Regilor) furnizeaza imagini memorabile ale unui mod de viața nascut pe ape si care a ramas in esenta neschimbat de-a lungul secolelor. Raul și canalele pot fi convenabil explorate cu transportul public sau prin intermediul unei barci tradiționale cu  coada lunga. Circuitul nostru, se incheie la Wat Arun (Templul din zori).  Celebru punct de reper,  situat in diagonala, pe malurile raului Chao Praya, vis-a-vis de Grand Palace, putem remarca si admira Pagoda Centrala (Prang), inalta de 79 de metri, incrustata cu portelan colorat, care stralucește in soare. Dupa un tur minunat, va aducem inapoi peste rau la punctul de plecare principal. Cazare in Bangkok.

ZIUA 9: Bangkok

Mic dejun si transfer la aeroport. Intoarcere in Romania sau continuarea vacantei in Tailanda.

 

 

 

Pret forfetar pe persoana in EUROAranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse
Tipul programului: CIRCUIT  CU AVION + AUTOCAR
A=mai-noiembrie 2015
Prestatii

A

Cazare in camera dubla

895

Suplimente/Reduceri
Supliment camera single: 305 Euro.
Sosire/Plecare
15 mai, 19 iunie, 17 iulie, 7 si 21 august, 11 septembrie, 23 octombrie, 13 noiembrie 2015

Preturile includ:

 • Cazare si mic dejun 3 nopti in Bangkok, Hotel Ramada DMA**** sau similar;
 • Cazare si mic dejun o noapte in Pitsanulok, Hotel Topland**** sau similar;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Chiang Rai, Hotel Laluna Resort**** sau similar;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Chiang Mai, Hotel Empress**** sau similar;
 • 6 mese de pranz sau seara conform itinerarului;
 • Toate excursiile mentionate in program cu ghizi locali;
 • Toate taxele incluse;
 • Autocar de lux cu aer conditionat;
 • Asistenta;

Preturile nu includ:

 • Zboruri Bucuresti-Bangkok si retur;
 • Transferuri aeroport-hotel si retur;
 • Taxe de viza;
 • Asigurari;

Conditii de rezervare: 

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 40 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

 • Pana la 30 zile: gratuit;
 • 29-21 zile: 30% din pretul final confirmat;
 • 20-14 zile: 50% din pretul final confirmat;
 • 13-7 zile: 80% din pretul final confirmat;
 • 6-0 zile:  100% din pretul final confirmat;

Termen limita de inscriere: 40 zile inainte de plecare.