• goldenpassF

Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolatei

 • Destinatia:
 • Durata: 6 nopti
 • Pret: EURO916

Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolatei: Un superb circuit pe traseul Golden Pass de la Lucerna la Montreux. Cei mai frumosi munti, degustati cea mai fina ciocolata si calatoriti cu cele mai luxoase trenuri!

goldenpass1, Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolateigoldenpass2, Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolateigoldenpass4, Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolateigoldenpass3, Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolatei

Golden Pass Panoramic si Trenul Ciocolatei: Un superb circuit pe traseul Golden Pass de la Lucerna la Montreux. Cei mai frumosi munti, degustati cea mai fina ciocolata si calatoriti cu cele mai luxoase trenuri ! 

Durata circuitului  –  7 zile / 6 nopti

Perioada de operare: 1 mai – 1 octombrie 2017.

Date de plecare: zilnic in iulie-august, miercuri, vineri si sambata in restul lunilor.

ZIUA 1:

Sosire pe cont propriu in Zürich. Transfer cu trenul la Lucerna. Cazare in Lucerna.

ZIUA 2:

Va sugeram o calatorie cu vaporul pe Lacul celor patru cantoane, de la Lucerna la Vitznau, admirind sate incantatoare si munti spectaculosi, apoi calatorie cu trenul cu cremaliera pana pe Muntele Rigi. Cazare in Lucerna.

ZIUA 3:

Aceasta zi este dedicata excursiei cu trenul special Golden Pass Panoramic-Brünig Panoramic Express de la Lucerna la Interlaken. Peisaje pastorale. Cazare in Interlaken.

ZIUA 4:

Azi va sugeram o excursie se va concentra asupra regiunii Berner Oberland. De la Interlaken, trenul ne va  purta catre Lauterbrunnen (schimbare de tren), Wengen (celebra statiune de schi) si Kleine Scheidegg la piciorul faimosului perete nordic al virfului Eiger. Apoi un tren al companiei Jungfrau Railways ne va purta in sus pe muntele Eiger via Ghetarul Eiger pina la Jungfraujoch-Top of Europe la 3454m- gara situata cea mai mare altitudine din Europa! De aici aveti o minunata priveliste asupra unor virfuri din Alpi (Jungfrau, Mönch, Schreckhorn) si asupra celui mai lung ghetar din Alpi-Aletsch. Coborire si innoptare in Interlaken.

ZIUA 5:

Calatoria continua cu trenul  Golden Pass Panoramic  BLS si Golden Pass Panoramic  MOB catre Montreux. Pe drum, admirati frumoasa regiune Simmental, renumita pentru fermele prospere, vaci si brinza. Cazare in Montreux.

ZIUA 6:

O zi dulce! De la Montreux plecati cu trenul special “Trenul ciocolatei”, dotat cu vagoane Belle Epoque din perioada romantica a cailor ferate. In timpul calatoriei veti fii serviti cu cafea si cornuri. Prima oprire este la Gruyere unde se viziteaza cetatea si o ferma de producere a celebrei brinze cu acelasi nume. Calatoria continua la Broc unde se viziteaza fabrica de ciocolata Nestle/Cailler. Degustare de ciocolata. Cazare in Montreux.

ZIUA 7:

Transfer cu trenul la aeroport. Intoarcere in Romania sau, la cerere, continuarea calatoriei in Elvetia.

Conditii de rezervare: 

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 35 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in CHF sau lei la cursul BNR+2%. Daca se opteaza pentru plata in Euro, actualizarea tarifelor se face la cursul Euro/CHF valabil in ziua platii. La data aparitiei acestui program 1 Euro=1.08 CHF.

     Conditii de stornare:

 • Pana la 31 zile: gratuit;
 • 30-15 zile: 60 CHF;
 • 14-02 zile: 30% din pretul final confirmat;
 • 1-0 zile: 100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Dupa rezervare, daca se solicita schimbarea datei de plecare, a hotelului sau ale numelor persoanelor participante, se factureaza in plus o suma de 60 Euro.

Termen limita de inscriere: 35 zile inainte de plecare.

 

Pret forfetar pe persoana in CHFAranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse
Tipul programului: CIRCUIT  CU TRENURI ALPINE
A=01.05-30.09.2017 B=01-31.10.2017
Prestatii A B
Loc in camera dubla*** 1086 984
Loc in camera dubla**** 1344 1210
Suplimente/Reduceri
Tarife pentru copii: la cerere
Tarife pentru camera single: la cerere
Supliment 30.06-15.07.2017 (Montreux Jazz Festival): 109 CHF (numai la 4 stele).
Predare documente de calatorie la aeroport/gara in Elvetia sau la agentie: 25 CHF.
Sosire/Plecare
Vezi datele de mai sus

 

Preturile includ: 

 • Swiss Card (6 transferuri) cu trenul clasa 1 conform itinerariului;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Lucerna;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Interlaken;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Montreux;
 • Toate excursiile cu trenurile alpine mentionate, inclusiv rezervari de locuri;
 • Toate biletele pentru excursii optionale sugerate cu trenul, autocarul, vaporul sau telecabina pot fii procurate cu reduceri de 25-50%.
 • Toate taxele incluse;

Reducere promotionala:  10% pentru rezervare si plata integrala pana la 30.04.2017!

Hotelurile selectionate:

 • Lucerna : Waldstätterhof***, Drei Könige***, Des Alpes***,  Magic***(micul dejun la Hotel Alpina circa 80 metri),  Art Deco Hotel Montana****, Radisson Blu****, Flora****, Cascada****.
 • Interlaken: City Hotel Oberland***, Weisses Kreuz***, Merkur***, Carlton Europe***, Beau Site***, Bernerhof***, Du Lac****, Interlaken****, Royal St. George****, Metropole****, Du Nord****, Krebs****.
 • Montreux: Helvetie***, Eurotel Riviera****, Suisse Majestic****.

Extensie de program: La cerere, acest program poate fi extins suplimentar in Elvetia. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.