• MasF1

Hotel Mas de l’Oulivié****Les Baux de Provence

 • Destinatia:
 • Durata: 5 nopti
 • Pret: EURO471

Hotelul: cladire construita in stil provensal, inconjurata de o livada de maslini. Satul Les Baux de Provence este considerat unul dintre cele mai frumoase sate franceze! Gradina amenajata cuprinde circa 120 de specii de plate si flori meditaraneene perfect integrate in peisajul Parcului national Les Alpilles. Piscina este conceputa ca un element natural cu roci si pietre si o mica plaja care se termina in apa. Dispune de salon pentru micul dejun, bar deschis 24 ore, restaurant, zona SPA, teren de tenis, parcare.

Mas1,Hotel Mas de l’OuliviéMas2,Hotel Mas de l’OuliviéMas3, Hotel Mas de l’OuliviéMas4, Hotel Mas de l’Oulivié

Hotel Mas de l’Oulivié: cladire construita in stil provensal, inconjurata de o livada de maslini. Satul Les Baux de Provence este considerat unul dintre cele mai frumoase sate franceze!  Gradina amenajata cuprinde circa 120 de specii de plate si flori meditaraneene perfect integrate in peisajul Parcului national Les Alpilles. Piscina este conceputa ca un element natural cu roci si pietre si o mica plaja care se termina in apa.  Dispune de salon pentru micul dejun, bar deschis 24 ore, restaurant, zona SPA, teren de tenis, parcare.

Camerele: sunt decorate in stil provensal clasic/modernizat, fiecare avand propriul design. Dispunde tot confortul imaginabil: baie, uscator de par, halat, papuci, telefon, SAT-TV, wifi, minibar, seif, aer conditionat. Tipuri de camere: Classique (17 m², la parter); Caractère (20m², parter sau etajul 1); Privilège (18-26m², parter); Prestige (30-40m², parter sau etajul 1); Suite (60-70m², parter, gradina privata sau terasa, jacuzzi sau hammam, pat King Size).

Mesele: mic dejun bufet. Restaurantul serveste doar masa de pranz fiind inchis seara. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se face exceptie. Restaurante recomandate in apropiere:

 • Ousteau de Baeumaniére, 2 stele Michelin, 2 km de hotel;
 • Le Cabro d’Or, 1 stea Michelin, 1 km de hotel;
 • Ou Ravi Provençau, bucatarie provensala, 3 km de hotel;
 • Bistrot Mogador, un bistro chic pe domeniul Castelului Estoublon, 5 km de hotel.

Programe suplimentare:

 • Cursuri de gastronomie cu Chef Gilles, in gradina hotelului, printre maslini (achizitionarea produselor proaspete de la piata sau direct de la producatori; cursul de preparare a unui aperitiv, al felului principal si desertului; masa de pranz constand din meniul preparat in timpul cursului + de gustare de vinuri locale ½ sticla/persoana). Cursurile se desfasoara in zilele de miercuri, sambata si duminica dimineata. Pret informativ: 95 Euro/persoana (2-4 persoane); 55 Euro/copil mai mic de 12 ani.

Transport & transferuri: la cerere;

 • Aeroporturi apropiate: Marsilia 70 km si Nisa 235 km. Pentru aranjamente va rugam sa ne contactati.
 • Acces pe sosea: De la Avignon se merge cu masina pe autostrada A7, iesirea 24 Avignon Sud, apoi pe drumul local via Noves si Saint Remy;  din directia Marsilia pe A7/A54 in directia Arles, iesirea 11 Saint Martin du Crau via Mausanne Les Alpilles.

Conditii de rezervare:

     Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 35 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in euro sau lei la cursul BNR+2%.

     Conditii de stornare:

 • Pana la 30 zile:      gratuit;
 • 29-21 zile:            30% din pretul final confirmat;
 • 20-14 zile:            50% din pretul final confirmat;
 • 13-7 zile:              80% din pretul final confirmat;
 • 6-0 zile:               100% din pretul final confirmat;

 

Pret forfetar pe persoana in EURO

Aranjament de baza pe sejur conform programului si prestatiilor incluse

A=1.03-13.11.2016
Tipul programului:  SEJUR LA TARA
Prestatii PERIOADA Nopti suplimentare
A A
Loc in camera Classique  471  90
Loc in camera Caractère  615  119
Loc in camera Privilège  687  134
Loc in camera Prestige  951  186
Loc in Suite  1431  282
Reduceri/Suplimente
Taxa locala: 2 Euro/persoana/noapte, de la 18 ani.
Pat suplimentar in camera dubla: 58 Euro/noapte.
Supliment sejur 1-4 nopti: 5%.
Animale: 17 Euro/zi.
Sosire/Plecare
Zilnic

 

Prestatii incluse in pret: 5 nopti cazare in camera dubla sau suite, mic dejun, wifi, folosirea zonei SPA si a piscinei, parcarea, taxele legale.

Early Booking: reducere 10% pentru rezervare si plata integrala pana la minim 90 zile inainte de plecare; reducere 20% pentru sejur in perioada 29.03-29.04.2016.