• schweizerhofF

Hotel Schweizerhof****Zermatt

  • Destinatia:
  • Durata: 7 nopti
  • Pret: EURO930

Hotel Schweizerhof: situat intr-o pozitie linistita si insorita in inima statiunii, cladire in stil rustic local rafinat cu vedere la Matterhorn. In Zermatt este interzisa circulatia masinilor. Acestea se lasa la Täsch in uriasa parcare publica cu 2900 de locuri (18 CHF/zi). Naveta cu trenul Täsch-Zermatt la fiecare 20 minute. Hotelul dispune de restaurant, stübli (mic restaurant intim cu specific local si muzica live, proiectat ca o cabana elvetiana), bar cu semineu, zona de wellness (piscina acoperita, sauna, sala de baia de abur, jacuzzi), lift, garderoba de schiuri. Atmosfera este relaxata, iar bucataria este rafinata. Altitudine 1620m. Skilifts: Gornergrat 50m.

schweizerhof1schweizerhof2schweizerhof3schweizerhof4

Hotel Schweizerhof:  situat intr-o pozitie linistita si insorita in inima statiunii, cladire in stil rustic local rafinat cu vedere la Matterhorn. In Zermatt este interzisa circulatia masinilor. Acestea se lasa la Täsch in uriasa parcare publica cu 2900 de locuri (18 CHF/zi). Naveta cu trenul Täsch-Zermatt la fiecare 20 minute. Hotelul dispune de  restaurant, stübli (mic restaurant intim cu specific local si muzica live, proiectat ca o cabana elvetiana),  bar cu semineu, zona de wellness (piscina acoperita, sauna, sala de baia de abur, jacuzzi), lift, garderoba de schiuri. Atmosfera este relaxata, iar bucataria este rafinata. Altitudine 1620m. Skilifts: Gornergrat 50m.

Camerele: dispun de baie/dus, WC, uscator de par, telefon, TV-satelit, minibar, balcon.

Mesele: Mic dejun bufet.

Transport & transferuri: la cerere.

  • Acces auto: autostrada A6 Zürich-Lugano, iesire Göschenen, apoi 111 km pe drumul 19 pana la Brig si de aici 27 km pana la Täsch. ATENTIE: masina se lasa la Täsch in uriasa parcare publica cu 2900 de locuri. In Zermatt este interzisa circulatia masinilor. Naveta cu trenul Täsch-Zermatt la fiecare 20 minute. Daca veniti cu trenul de la Visp, aveti aici parcare gratuita la gara.
  • Aeroporturi: Geneva 230 km si Zürich 242 km.
  • Gara: Zermatt 50m.
  • Transferuri de la/la aeroporturile Geneva si Zürich: incluse in tarif.

Conditii de rezervare:

     Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 35 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in lei la cursul BNR+2% sau CHF.

    Conditii de stornare:

  • Pana la 61 zile: gratuit;
  • 60-31 zile: 50% din pretul final confirmat;
  • 30-0 zile: 100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

 

 

Pret forfetar pe persoana in CHFAranjament de baza pe sejur conform programului si prestatiilor incluse
A=14-22.12.2017 si 07.01-18.03.2018
Tipul programului: SEJUR SKI
Prestatii

 

PERIOADA
 

A

Loc in camera dubla standard  

1079

Suplimente/Reduceri
Supliment tren clasa I: 51 CHF/persoana
Skipass 6 zile si inchiriere echipament de ski:  691 CHF/persoana
Animale mici de casa : 16 CHF/noapte, fara hrana
Sosire/Plecare
Zilnic

 

Prestatii incluse in pret: cazare  in camera dubla si mic dejun 7 nopti, doua nopti gratuite incluse, taxa locala, transfer cu trenul de la aeroport, internet wi-fi, late check-out, taxele legale. Oferta este de tip 7=5 (doua nopti gratuite incluse).

Oferta Dante Travel: reducere 10% pentru rezervare si plata cu pana la 27.11.2017 in limita camerelor disponibile.