• bassenF

Pensiunea Bassen***/Bazna/Revelion

  • Destinatia:
  • Durata: 4 nopti
  • Pret: EURO226

Pensiunea: dispune de 3 corpuri de cladiri pentru cazare cu un total de 10 camere. Casa principala sau casa bunicii are 6 camere, toate diferite, fiecare dintre acestea avand un nume specific. Pe langa aceasta exista casutele din povesti, situate în gradina, fiecare cu cate doua camere. La fel si aici fiecare camera are un nume: camera cu halbe, camera cu ceasuri, camera cu masti si camera cu farfurii, identificate dupa decorurile aflate la intrare.

Pensiunea Bassen***/Bazna/Pachet de 1 Mai, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniaPensiunea Bassen***/Bazna/Pachet de 1 Mai, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniaPensiunea Bassen***/Bazna/Pachet de 1 Mai, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniaPensiunea Bassen***/Bazna/Pachet de 1 Mai, sejur, circuit, excursii, city break europa, romania

Pensiunea: dispune de 3 corpuri de cladiri pentru cazare cu un total de 10 camere. Casa principala sau casa bunicii are 6 camere, toate diferite, fiecare dintre acestea avand un nume specific. Pe langa aceasta exista casutele din povesti, situate în gradina, fiecare cu  cate doua camere. La fel si aici fiecare camera are un nume: camera cu halbe, camera cu ceasuri, camera cu masti si camera cu farfurii, identificate dupa decorurile aflate la intrare.

Camerele: baie cu dus, WC, TV, decorate fiecare in alt stil.

Mesele: mic dejun.

Transport & transferuri: fara transport.

Conditii de rezervare:

     Plata integrala a sejurului trebuie efectuata in momentul rezervarii. Plata in lei.

     Conditii de stornare:

  • Pana la 30 zile: gratuit;
  • 29-21 zile: 30% din pretul final confirmat;
  • 20-14 zile: 50% din pretul final confirmat;
  • 13-7 zile: 80% din pretul final confirmat;
  • 6-0 zile:  100% din pretul final confirmat;

 

 

Pret forfetar pe persoana in LEI

Aranjament de baza pe sejur conform programului si prestatiilor incluse

A=29.12.2015-02.01.2016
Tipul programului: PACHET DE REVELION
Prestatii PERIOADA
A
Loc in camera dubla  998
Suplimente/Reduceri
Reduceri copii: 0-4 ani 100%; 5-13 ani 50%.
Noapte suplimentara: 100 Lei/persoana.
Sosire/Plecare
Vezi perioadele de mai sus

 

Servicii incluse in pret: cazare si mic dejun 4 nopti, bun venit traditional, 2 cine, cina festiva de Revelion, Bal mascat in seara zilei de 1 ianuarie, brunch in ziua de 1 ianuarie, pranz haiducesc si iesire cu carutele in 30 decembrie, o masa de pranz in 31 decembrie, taxele legale.