• Poveste1F

Poveste de iarna vol. 3: Trenuri alpine celebre, Glacier Express si Bernina Express

 • Destinatia:
 • Durata: 4 nopti
 • Pret: EURO807

Calatorie de basm cu trenul, in ritmul linistit si netulburat al timpului, printre munti maiestuosi, sate alpine idilice si ghetari. Descopera peisajele unice ale Alpilor elvetieni intr-un mod confortabil, din propriul fotoliu de la bordul celebrelor trenuri Glacier Express si Bernina Express. Dumnezeiesc!

Poveste1 Poveste de iarna: Trenuri alpine celebre, Glacier Express si Bernina Express, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniaSWITZERLAND.GET NATURAL. Poveste de iarna: Trenuri alpine celebre, Glacier Express si Bernina Express, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniapoveste5 Poveste de iarna: Trenuri alpine celebre, Glacier Express si Bernina Express, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniaPoveste2

Calatorie de basm cu trenul, in ritmul linistit si netulburat al timpului, printre munti maiestuosi, sate alpine idilice si ghetari. Descopera peisajele unice ale Alpilor elvetieni intr-un mod confortabil, din propriul fotoliu de la bordul celebrelor trenuri Glacier Express si Bernina Express. Dumnezeiesc!

Durata circuitului –  5 zile / 4 nopti

Perioada de operare: 11 ianuarie – 31 martie 2018

ZIUA 1:

Sosire individuala cu trenul sau avionul in Elvetia. Transfer cu trenul la St. Moritz si cazare.

ZIUA 2:

Dupa micul dejun, excursie cu trenul Bernina Express la Tirano in Italia, peste Pasul Bernina 2328 metri. Peisajele alpine de o rara frumusete nu pot fi admirate decat din acest tren. Petreceti clipe de neuitat in satul italian Tirano unde unde puteti savura un capuccino adevarat. Reintoarcere in St. Moritz.

ZIUA 3:

Dupa micul dejun, imbarcare la bordul celebrului tren Glacier Express (cel mai lent tren rapid din lume!) pentru o calatorie fascinanta la peste 3000 metri altitudine pina la Zermatt. Numai cu trenul puteti ajunge in aceste locuri, niciun alt mijloc de transport va poate purta acolo. Cazare in Zermatt.

ZIUA 4:

Ziua este dedicata vizitariicelebrei statiuni Zermatt. Optiune: calatoria cu trenul cu cremaliera la Gornergrat, 3100 metri altitudine. Aici aveti parte de o priveliste ce va taie respiratia asupra virfurilor Matterhorn si Monte Rosa. Nu o ratati. Cazare in Brig.

ZIUA 5:

Dupa micul dejun, imbarcare in tren si plecare catre Romania sau continuarea calatoriei in alta parte.

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 35 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in lei la cursul BNR+2% sau CHF.

    Conditii de stornare:

 • Pana la 61 zile: gratuit;
 • 60-31 zile: 50% din pretul final confirmat;
 • 30-0 zile: 100% din pretul final confirmat;
 • Dupa rezervare, daca se solicita schimbarea datei de plecare, a hotelului sau ale numelor persoanelor participante, se factureaza in plus o suma de 60 CHF.

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

 

Pret forfetar pe persoana in CHF

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

A=11.01-04.02.2018 B=05.02-31.03.2018
Tipul programului: CIRCUIT INDIVIDUAL CU TRENURI ALPINE
Prestatii in hoteluri de 3*** PERIOADA
A B
Loc in camera dubla 936 1092
Camera single 1007 1229
Loc in camera tripla 879 985
Suplimente/Reduceri
Supliment tren clasa 1: 150 CHF.
Masa de pranz in Glacier Express: 54 CHF
Excursie cu trenul cu cremaliera la Gornergrat: 55 CHF
Supliment cazare in hoteluri de 4 stele: la cerere
Sosire/Plecare
zilnic

*Tarifele sunt calculate la cursul 1€ = 1.16 CHF. Reactualizarea tarifelor se va face la cursul €/CHF din ziua efectuarii platii. Plata in euro, franci elvetieni sau lei la cursul BNR+2%.

Preturile includ:

 • Calatoria cu trenul clasa 2 pe ruta granita Elvetiei/aeroport-St. Moritz-Tirano-St. Moritz-Brig-Zermatt-granita Elvetiei/aeroport
 • Un bilet general cu reducere 50% pentru trenuri, autobuze, instalatii de transport pe cablu
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in St. Moritz
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Zermatt
 • Toate excursiile cu trenul din program
 • Rezervari de loc la trenurile alpine Bernina Express si Glacier Express
 • 1 Swiss Coupon Pass (oferta 2 in 1 valabila pentru 2 persoane cu reducere 50% la vizitarea atractiilor turistice, tururi de oras, servirea mesei la restant sau la fermieri, vizitarea castelelor si siturilor UNESCO, inchirieri

Preturile nu includ:

 • Costul excursiei la Gornergrat
 • Bilete de avion Bucuresti-Zürich si retur
 • Asigurarea medicala

Early booking discount: 10% reducere pentru rezervare si plata integrala pana la 30.11.2017.