• varfurialbeF

Varfuri vesnic albe!

 • Destinatia:
 • Durata: 5 nopti
 • Pret: EURO977

O explorare individuala a superbilor ghetari Diablerets si Titlis. Cei mai frumosi munti, privelisti unice ale varfurilor Jungfrau, Matterhorn si Mont Blanc!

varfurialbe1 Varfuri vesnic albe!, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniavarfurialbe2 Varfuri vesnic albe!, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniavarfurialbe3 Varfuri vesnic albe!, sejur, circuit, excursii, city break europa, romaniavarfurialbe4 Varfuri vesnic albe!, sejur, circuit, excursii, city break europa, romania

O explorare individuala a superbilor ghetari Diablerets si Titlis. Cei mai frumosi munti, privelisti unice ale varfurilor Jungfrau, Matterhorn si Mont Blanc!

Durata circuitului  –  6 zile / 5 nopti

Perioada de operare:  1 mai – 1 octombrie 2017

ZIUA 1:

Sosire individuala la Zurich. Transfer cu trenul la Lucerna. Cazare in Lucerna.

ZIUA 2:

Dupa micul dejun, va imbarcati in tren pentru calatoria pana la Engelberg. De aici va imbarcati in celebra telecabina rotitoare Rotair si veti explora ghetarul Titlis. Odata ajunsi in ghetar va puteti bucura de plimbari, va puteti da prin tuburile de gheata sau puteti explora ghetarul cu telescaunul Ice Flyer. Cazare in Lucerna.

ZIUA 3:

Continuarea calatoriei cu Golden peste Pasul Brünig pana la Interlaken, celebra statiune situata la poalele celebrului trio de varfuri Eiger-Mönch-Jungfrau. Cazare in Interlaken.

ZIUA 4:

Calatorie cu trenul si autocarul postei pana la Col du Pillon. De aici va imbarcati in telecabina panoramica care va duce in numai 15 minute in tinutul gheturilor vesnice la 3000 metri in Glacier 3000. Activitati posibile: plimbare cu sania trasa de caini, o calatorie cu ‘autobuzul zapezii’, drumetie prin ghetar pe poteci special croite si marcate sau puteti admira cele mai spectaculoase varfuri din Alpi (Jungfrau, Matterhorn, Mont Blanc). Cazare in Interlaken.

ZIUA 5:

Azi excursia se va concentra asupra regiunii Berner Oberland. De la Interlaken, trenul ne va  purta catre Lauterbrunnen (schimbare de tren), Wengen (celebra statiune de schi) si Kleine Scheidegg la piciorul faimosului perete nordic al virfului Eiger. Apoi un tren al companiei Jungfrau Railways ne va purta in sus pe muntele Eiger via Ghetarul Eiger pina la Jungfraujoch-Top of Europe la 3454m altitudine-cea mai inalta gara din Europa ! De aici aveti o minunata priveliste asupra unor virfuri din Alpi (Jungfrau, Mönch, Schreckhorn) si asupra celui mai lung ghetar din Alpi-Aletsch (Sea of Ice). Coborire si innoptare in Interlaken.

ZIUA 6:

Transfer cu trenul la Zürich. Intoarcere in Romania sau, la cerere, continuarea calatoriei in Elvetia.

Conditii de rezervare:

Plata integrala a sejurului trebuie efectuata cu cel mult 35 zile inainte de plecare; in momentul rezervarii se plateste un avans de 50%. Plata in CHF sau lei la cursul BNR+2%. Daca se opteaza pentru plata in Euro, actualizarea tarifelor se face la cursul Euro/CHF valabil in ziua platii. La data aparitiei acestui program 1 Euro=1.05 CHF.

     Conditii de stornare:

 • Pana la 31 zile: gratuit;
 • 30-15 zile: 60 CHF;
 • 14-02 zile: 30% din pretul final confirmat;
 • 1-0 zile: 100% din pretul final confirmat;

Anularea biletelor de tren sau avion se supun regulilor societatilor de transport implicate.

Dupa rezervare, daca se solicita schimbarea datei de plecare, a hotelului sau ale numelor persoanelor participante, se factureaza in plus o suma de 60 Euro.

Termen limita de inscriere: 35 zile inainte de plecare.

 

 

Pret forfetar pe persoana in CHF

Aranjament de baza pe circuit conform programului si prestatiilor incluse

Tipul programului: CIRCUIT  CU TRENURI ALPINE SI TELECABINE
A=01.05-01.10.2017
Prestatii A
Cazare in camera dubla*** 1060
Cazare in camera dubla**** 1270
Suplimente/Reduceri
Tarife pentru copii: la cerere
Supliment tren clasa I: 80 CHF/persoana.
Predare documente de calatorie la aeroport/gara in Elvetia sau la agentie: 25 CHF.
Sosire/Plecare
Zilnic.

 

Preturile includ: 

 • Swiss Card (6 transferuri) cu trenul clasa 2 conform itinerariului, inclusiv calatoriile cu Ice Flyer, Gracier 3000 si Jungfraujoch;
 • Cazare si mic dejun 2 nopti in Lucerna;
 • Cazare si mic dejun 3 nopti in Interlaken;
 • Toate excursiile mentionate in program;
 • Toate taxele incluse;
 • Toate biletele pentru excursii optionale cu trenul, autocarul, vaporul sau telecabina, pe teritoriul Elvetiei, pot fii procurate cu reduceri de 25-50%.

Preturile nu includ:

 • Bilete de avion Bucuresti-Zürich si retur. Pret informativ: de la 215 Euro cu taxe incluse.

Reducere promotionala:  10% pentru rezervare si plata integrala pana la 30.04.2017!

Hoteluri selectionate:

 • Interlaken: Merkur***, City Hotel Oberland***, Weisses Kreuz***, Carlton Europe***, Beau Site***, Bernerhof***, Goldey***, Du Lac****, Interlaken****, Royal St. Georges****, Metropole****, Du Nord****.
 • Lucerna : Waldstätterhof***, De la Paix***, Drei Könige***, Des Alpes***, Magic***(micul dejun la Hotel Alpina circa 80 metri),  Le Stelle***, IBIS Styles***, Art Deco Hotel Montana****, Radisson Blu****, Flora****, Cascada****.

Extensie de program:

La cerere, acest program poate fi extins suplimentar in Elvetia. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere si oferte.